Κυριακή, 14 Ιουνίου 2015

Καλό καλοκαίρι!!!!!!Καλό καλοκαίρι γλυκά μας νηπιάκια!!!!
Μια χρονιά έφτασε στο τέλος της . Μια χρονιά γεμάτη δράσεις , χαρές, συγκινήσεις . Συναισθήματα ανάμεικτα και αμείλικτα για τις κυρίες......  ώρα να ανοίξουν φτερά τα μικρά μας .......  να πετάξουν μακριά !!!
"Κράτα στην ψυχή σου λίγη από αυτή τη μαγεία και την ανεμελιά που αφήνεις πίσω σου, κι οπλίσου με νέα αγάπη για το νέο σου σχολείο..."

Μαζί με τις υπόλοιπες αναμνήσεις από το Νηπιαγωγείο, τα παιδιά θα πάρουν και τα βιβλία που φτιάξαμε φέτος, με τις εργασίες τους,το portfolio, την δανειστική βιβλιοθήκη, τα προγράμματα που συμμετείχαμε,  τα βίντεο με τις γιορτές, τις φωτογραφίες με τις δραστηριότητες όλης της σχολικής χρονιάς και τα αναμνηστικά αποφοίτησης!!!!

   Μαζί τους θα πάρουν κι από ένα πορτρέτο καρικατούρα, που τα έφτιαξε η Ολίνα,ξαδέρφη του μαθητή μας Στέλιου.Σ' ευχαριστούμε πολύ Ολίνα, εκπληκτική δουλειά!!!!! 


Ένα μεγάλο ευχαριστώ στις συναδέλφους Νηπιαγωγούς Βράνα Βίκυ, Παρθενίου Σοφία, Κιοσέ Παναγιώτα και Γκουραμάνη Ελένη, για την άψογη συνεργασία που είχαμε την σχολική χρονιά που μας πέρασε, καθώς επίσης και στους γονείς, για την στήριξη τους σε κάθε προσπάθεια που καταβάλαμε σαν Σύλλογος Διδασκόντων .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου