Πέμπτη, 15 Ιουνίου 2017

Μια ακόμα σχολική χρονιά έφθασε στο τέλος της!!!


Μια ακόμα σχολική χρονιά έφθασε στο τέλος της και τα συναισθήματα πάντα ανάμεικτα...με γλυκές αναμνήσεις, δημιουργικές στιγμές, ενέργεια, δράσεις, συναισθήματα, συγκινήσεις...!!!! Ειδική αναφορά θα ήθελα να κάνω στα νηπιάκια μας, που γι’ αυτά τελειώνει μια σημαντική περίοδος της ζωής τους και θα ανοίξουν τα φτερά τους, για να συνεχίσουν το ταξίδι τους, με τολμηρή θέληση, για μια νέα κι εξίσου σπουδαία, στο Δημοτικό Σχολείο. Σας ευχόμαστε από καρδιάς, καλή πρόοδο  και να αντιμετωπίζετε την ζωή σας, σαν να βρίσκεστε στο Νηπιαγωγείο.......με αισιοδοξία, δημιουργικότητα, συνεργασία, χαρά, ευτυχία, παιχνίδι!!!! Τα προνηπιάκια μας, θα τα περιμένουμε το Σεπτέμβρη, με γεμάτες τις μπαταρίες, να αρχίσουμε και πάλι τη δουλειά, τη νέα σχολική χρονιά!  
 Αγαπημένα μας παιδιά σας, ευχαριστούμε πολύ για τα τόσο όμορφα συναισθήματα που μας κάνετε να νιώθουμε και τις όμορφες στιγμές που μας χαρίζετε!!!!!

Ένα μικρό δείγμα των εργασιών μας  από τη φετινή μας, σχολική χρονιά !!!

 Τα φετινά μας εξώφυλλα φιλοτεχνημένα από τα ίδια τα παιδιά


Τα αναμνηστικά διπλώματα συμμετοχής των παιδιών στα προγράμματα eTwinning


  Ένα μεγάλο ευχαριστώ στις συναδέλφους Νηπιαγωγούς,Μαστορή Μερόπη, Χριστακοπούλου Λίνα και Ζαχάρωφ Σόνια, για την άψογη συνεργασία που είχαμε την σχολική χρονιά που μας πέρασε, καθώς επίσης και στους γονείς, για την προθυμία και την στήριξη τους σε κάθε προσπάθεια που καταβάλαμε σαν Σύλλογος Διδασκόντων.  

Καλό καλοκαίρι!!!!!! 

Ραντεβού το Σεπτέμβρη...


2 σχόλια:

  1. Κι εμείς σας ευχαριστούμε πολύ, το Σεπτέμβρη θα είμαστε και πάλι μαζί! Καλό καλοκάιρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλό καλοκάιρι, Μιχαέλα μου!!!Θα σας περιμένουμε!!!

      Διαγραφή