Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2021

Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας για το έργο μας LETS PLAY EVERY DAY 2020-21

Σήμερα ήρθαν τα ευχάριστα νέα ότι το περσινό μας Ευρωπαϊκό έργο LETS PLAY EVERY DAY βραβεύτηκε με την Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας 2020-21, αναγνωρίζοντας την εργασία των μαθητών μας στο υψηλότερο Ευρωπαϊκό επίπεδο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους μαθητές μας που παρόλο τις αντίξοες συνθήκες και το μεγάλο διάστημα της καραντίνας με την εξ αποστάσεως εκπαίδευση τα καταφέραμε να διακριθούμε. Σε αυτή την επιτυχία σημαντικό ρόλο έπαιξαν και η ανταπόκριση και η βοήθεια των γονέων μας ,η εξαιρετική συνεργασία με όλους τους συμμετέχοντες συναδέλφους από Ελλάδα-Κύπρο-Πολωνία-Σερβία-Σλοβακία-Τουρκία. Σας υπερευχαριστούμε!!!


Συγχαρητήρια! Το σχολείο σας βραβεύθηκε με την Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας για την τελειότητα της εργασίας σας στο έργο eTwinning «Let’s play every day!». Αυτό σημαίνει πως η εργασία σας, η εργασία των μαθητών και του σχολείου σας έχει αναγνωριστεί στο υψηλότερο Ευρωπαϊκό επίπεδο.

Σαν αποτέλεσμα, θα λάβετε ένα πιστοποιητικό το οποίο μπορείτε να επισυνάψετε στην ιστοσελίδα σας και να το εκθέσετε σε μία περίοπτη θέση στο σχολείο σας. Επίσης, το έργο σας θα εμφανιστεί σε έναν ειδικό χώρο της Ευρωπαϊκής Διαδικτυακής Πύλης στο www.etwinning.net.

Για μία ακόμη φορά, συγχαρητήρια για αυτό το μοναδικό επίτευγμα και ελπίζω να συναντηθούμε σε κάποια από τις εκδηλώσεις eTwinning κατά τη διάρκεια του έτους.

Με τους καλύτερους χαιρετισμούς μου
eTwinning Team



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου